Grondstoffen

Grondstoffen worden schaarser en duurder en de afvalberg groeit. Met deze twee gegevens startte Kunststof Recycling Nederland in 2000 met het inzamelen en recyclen van kunststof autobumpers. In de afgelopen jaren hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid. Met een recentelijke capaciteitsuitbreiding zijn wij nu in staat om zowel monostromen als mixstromen te verwerken.

Kunststof Recycling Nederland heeft voor ieder bedrijf met een kunststofafvalberg een praktische oplossing. Ons logistieke netwerk is efficiënt ingericht. Hierdoor kunnen wij tegen aantrekkelijke tarieven uw afvalstroom snel en verantwoord verwerken. 

De mogelijkheden om gebruikte kunststof materialen te bewerken en te verwerken tot grondstof voor nieuwe producten zijn eindeloos. Op locatie in Veghel worden de kunststoffen gereed gemaakt voor hergebruik. Kunststof Recycling Nederland gelooft daarbij in voorsorteren. Door gelijksoortige en gelijkwaardige kunststoffen samen te vermalen, blijft de kwaliteit van de kunststof vergelijkbaar.