KRN koopt vestiging Veghel van Van Kaathoven Groep BV

Op donderdag 20 maart 2014 heeft Van Kaathoven Groep BV haar vestiging aan de Eisenhowerweg te Veghel verkocht aan Kunststof Recycling Nederland.

Einde 2013 is reeds aangegeven dat Van Kaathoven het besluit genomen had om deze vestiging af te stoten. Met deze transactie realiseert het bedrijf een volgende stap van haar programma om verdere focus aan te brengen in de bedrijfsactiviteiten. De nog aanwezige logistieke en administratieve onderdelen worden in de komende maanden naar de nabijgelegen vestigingen te Uden en Sint-Oedenrode verplaatst.

Van Kaathoven Groep BV
Van Kaathoven Groep B.V. is een innovatief Brabants familiebedrijf. De missie van Van Kaathoven Groep B.V. is ‘een wereld zonder afval’. De kernactiviteiten bestaan uit het slim inzamelen van recyclebare materialen en het verwaarden van reststromen, uitgevoerd vanuit de bedrijfsonderdelen Van Kaathoven Logistics B.V. en Van Kaathoven Valor B.V.

Kunststof Recycling Nederland
KRN is gevestigd in Veghel en gespecialiseerd in het inzamelen en het verwerken van met name post consumer (d.w.z. gebruikte) kunststoffen. Deze kunststoffen worden door KRN verwerkt tot grondstof en geschikt gemaakt voor de productie van nieuwe kunststofproducten.