Circulair

KRN gaat voor een circulaire economie: een gesloten keten, waarbij afval terug in de economie wordt gebracht als hoogwaardige grondstof voor nieuwe producten. Daarom volgen we de materialen gedurende het gehele proces. Zo kunnen we heel precies sorteren, uitgebreid testen en granulaat terug leveren van hoge kwaliteit. Met hoogwaardig recyclaat kunnen duurzame producten worden gefabriceerd. Daarmee is de cirkel rond.

Duurzame & circulaire samenwerking

De werkwijze van KRN is tevens gebaseerd op circulariteit. De eerste winst ligt in duurzaam energieverbruik. Daarnaast denken we graag mee in vervoersoplossingen om zo zoveel mogelijk COᴤ-uitstoot te voorkomen. Desgewenst halen we de producten bij u op. Dankzij de KRN Mobile Recycling Service is het ook mogelijk om materiaal op locatie te verkleinen. Het vershredderde materiaal wordt vervolgens bij KRN verder verwerkt. Het granulaat kunnen we verkopen, of terugleveren, zodat u het opnieuw kunt gebruiken: win-win voor u én voor de wereld!

KRN gaat ook voor een circulaire samenwerking. We werken graag samen met onze partners en opdrachtgevers om een zo circulair mogelijk product te creëren. Zo kunnen we samen de plastic footprint op aarde verkleinen en onze toekomst zonnig tegemoet blijven zien. Met trots kunnen we zeggen dat KRN totaal circulair (ver)werkt!